facebook tracking
Mika Nieminen

Mika Nieminen

Projektipäällikkö – Hankkeet

Vimanan tekninen projektipäällikkö Mika Nieminen rakentaa maakunnille yhteistä käyttövaltuushallintaa sekä tietoliikennejärjestelyjä. Keskistetyn käyttövaltuushallinnan (KVH) sekä tietoliikenteen kytkentäytimen projekteista vastaava Mika on siirtynyt Vimanan palvelukseen helmikuussa 2018. Aiempaa kokemusta Mikalla on ICT-arkkitehdin sekä tuotannon kehityspäällikön tehtävistä julkisten ratkaisujen asiantuntijayhtiö Istekiltä. Mika hoitaa tehtäviään pääosin Tampereelta, Pirkanmaan liiton toimistolla.

Projektipäällikkö Mika Nieminen, Mitä olet saavuttanut työssäsi viime aikoina?
Olen päässyt keskeiseen rooliin avustamaan tulevia maakuntia heidän ICT-haasteissaan.  Uskon, että keskitettyjen palveluiden kautta tullaan tulevaisuudessa luomaan hyvä pohja kustannussäästöille. Vastuualueeni merkitys maakunnille vahvistuu palveluiden käyttöönottojen myötä.

Mikä on parasta työssäsi?
Parasta on vaihtelevat työtehtävät, ja se että pääsen tekemisiin uusien ihmisten kanssa lähes päivittäin. Palkitsevaa on myös päästä välillä pitämään esityksiä vastuullani olevista projekteista.

Mikä on haastavinta työssäsi?
Haastavinta on, kun pitäisi sanoa ”ei” mielenkiintoisille hankkeille sekä tehtäville. Maakuntien digimuutokseen liittyy niin monia mielenkiintoisia osa-alueita.

Miten vietät vapaa-aikaa?
Mahdollisimman syvällä veden alla niin merellä kuin myös kaivosten luolissa. Harrastukseni on siis tekninen laitesukellus.

Mikä on mottosi?
Mottoni on sukellusharrastuksestani: “Take nothing but pictures, leave nothing but bubbles, kill nothing but time.”

Teamtailor

Työnantajamielikuva / Employer Branding Teamtailorilta