facebook tracking
Kalle Toivonen

Kalle Toivonen

Toimitusjohtaja – Hallinto

Vimanan toimitusjohtaja Kalle Toivonen rakentaa Vimanaa yhteistyössä Vimanan työntekijöiden, omistajien, asiakkaiden ja tärkeimpien sidosryhmien sekä toimittajien kanssa.

Mistä organisaatiosta siirryit Vimanaan?
Siirryin Vimanaan tammikuussa 2018 pohjoismaiden johtavan kielipalveluyritys Semantixin Suomen toimitusjohtajan tehtävästä. Sitä ennen olen tehnyt pitkän uran Nokialla ja intialaisissa ICT-palveluyrityksissä kuten HCL:llä. Oman urani olen aloittanut jo vuonna 1991 Valtion Tietokonekeskuksessa eli tuntuu kuin olisi palanut juurilleni.

Mikä on visiosi Vimanalle?
Haluan rakentaa Vimanasta kaikkien rakastaman yhtiön, joka toteuttaa omistajien tahtoa ja on haluttu sekä pidetty työnantaja.

Mikä on parasta työssäsi?
Parasta on tehdä hienojen ihmisten kanssa työtä, jolla on yhteiskunnallista merkitystä.

Mikä on haastavinta työssäsi?
Ison muutoksen johtaminen on aina haastavaa. Ihmisillä on oikeutettuja huolia, joita pitää kuunnella, ymmärtää ja ratkoa. Jokainen ihminen on yksilö, joka on tunteissaan oikeassa. Toivon, että olen saanut sidosryhmien luottamuksen rakentamisen Vimanaa kohtaan hyvään alkuun.

Miten vietät vapaa-aikaa?
Perheeseeni kuuluu 5-vuotias adoptiotyttö, joka on isän silmäterä, sekä rouva Toivonen ja kaksi mäyräkoiravanhusta, Vappu ja Åke. Odottelemme innolla veneen laskua, jotta pääsemme taas kesämökillemme Kemiön saaristoon. Olen intohimoinen kestävyyslajien harrastaja. Kalenterissani on tällä kaudella useampi polkujuoksu- ja swimrun-kisa. Tavoitteena on kiertää muun muassa 53-kilometrinen Karhunkierros sekä Nuuksion 72-kilometrinen polkujuoksukisa.

kalle.toivonen@vimana.fi

Teamtailor

Työnantajamielikuva / Employer Branding Teamtailorilta